Woning taxatie in Zwolle

Bent u op zoek naar iemand voor de woning taxatie in Zwolle? Er kunnen diverse redenen zijn waarom u uw woning wilt laten taxeren. Wilt u een nieuwe woning of een verbouwing financieren, of is het tijd om de woning te verkopen en wilt u een goed strategisch plan inzetten? Wat de reden ook is, voor de taxatie van uw woning in Zwolle moet u bij Admono Makelaars Zwolle zijn.

De taxatie in Zwolle wordt altijd uitgevoerd door onze erkende taxateur. U weet zeker dat u bij ons een correcte taxatie krijgt, zodat u de financiering kunt krijgen waar u de taxatie voor aanvraagt. Neem direct contact met ons op voor de taxatie van uw woning in Zwolle.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Neem direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Onze taxateur hoort graag wat u precies wenst. Het kennismakingsgesprek is bij ons op kantoor, of gewoon bij u thuis aan de keukentafel. Dit is geheel gratis en vrijblijvend!

Huis taxeren in Zwolle met behulp van Admono Makelaars

 • Woning kopen

  Vanaf het zoeken tot de sleuteloverdacht, wij begeleiden u.

 • Woning verkopen

  Op originele wijze brengen wij uw woning onder de aandacht.

 • Taxaties

  Van taxatie rapport (met of zonder verbwouing) kunt u bij ons terecht.

 • Hypotheken

  Wij werken samen met de beste mensen en verwijzen u door naar de huiste partij.

Geregistreerde taxateur voor uw taxatie

Alexander Barelds, onze taxateur in Zwolle is niet alleen lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, maar hij os ook ingeschreven als register-taxateur bij de registers van het VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Daarnaast is hij ook NWWI taxateur. Hiermee wordt uw taxatierapport gewaarborgd van een correcte validatie.

Hoe gaat een taxatie?

De taxatie verloopt altijd op dezelfde wijze. Onze taxateur, Alexander Barelds, bezoekt u bij de woning op het tijdstip dat van te voren is afgesproken. Om de taxatie uit te voeren, heeft hij het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en de tekeningen van de woning nodig. Vervolgens let hij op de volgende punten:

 • De staat van onderhoud
 • De inhoud en de oppervlakte
 • De functionele indeling
 • De constructie en de gebruikte materialen, en de kwaliteit ervan
 • De mate van isolatie en energiezuinigheid
 • Verplichtingen en rechten, zoals overpad en erfpacht
 • De ligging en de omgeving
 • Het bestemmingsplan
 • De marktsituatie

Een greep uit ons aanbod

Status
Beschikbaar
Zwolle – Elbertsstraat 5
Koopprijs
275.000

Klussers opgelet! Prachtige authentieke woning gelegen op toplocatie. Een woning […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
28 m2
Aantal kamers
5
Bouwjaar
1931
Perceeloppervlakte
95 m2
Object bekijken
Status
Beschikbaar
Zwolle – Walstraat 44
Koopprijs
780.000

Instapklaar herenhuis op één van de mooiste locaties in de […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
17 m2
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
61 m2
Object bekijken
Status
Beschikbaar
Zwolle – Twistvlietpad 149
Koopprijs
475.000

Is dit het mooiste plekje van Stadshagen? Op wandelafstand van […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
32 m2
Aantal kamers
6
Bouwjaar
2005
Perceeloppervlakte
145 m2
Object bekijken

Meer objecten bekijken

Heeft u interesse in een huis taxatie in Zwolle?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

De verkoop van een woning

Naast de taxatie, kunnen wij ook uw huis verkopen in Zwolle. Hiervoor kunnen we optreden als verkoopmakelaar. Door ons grote netwerk kunnen wij uw woning goed onder de aandacht brengen. De verkoop van een koopwoning is een belangrijk proces, wat zeer emotioneel kan zijn. Daarnaast komt er veel kijken bij de verkoop van een woning. Daarom is het zeer verstandig om een verkoopmakelaar in de arm te nemen.

De aankoop van een woning

Uiteraard kunnen wij u ook bijstaan als u een huis wilt kopen in Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd op het bied van huizen kopen en u daarin adviseren. Tijdens het proces staan we u bij en vertellen we u waar u op moet letten en hoe u het beste kunt handelen. U kunt gerust bij ons op kantoor terecht, zodat we een kosteloos intakegesprek met u kunnen houden. Tijdens dit gesprek zetten we al uw wensen op een rij, zodat wij op zoek kunnen naar uw droomhuis. Wij staan voor u klaar als aankoopmakelaar.

Neem direct contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor de taxatie van uw woning in Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u op zoek bent naar een verkoopmakelaar, of aankoopmakelaar, kunt u bij ons terecht. Bij het kennismakingsgesprek zetten we al uw wensen in kaart. Dit is altijd nog geheel vrijblijvend.

U kunt contact opnemen door te bellen naar 038 – 20 22 078 of vul het contactformulier in door op de button hier onder te klikken.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan