Woning verkopen

U bent eigenaar van een woning en droomt zo nu en dan van een ander huis. Eén of twee slaapkamers extra, alles op één verdieping, meer opbergruimte, een mooie zonnige tuin of een garage. En wat te denken van de wens om juist minder voor ogen te hebben?

Woning verkopen in Zwolle

Een makelaar die uw woning op internet of via een etalage aanbiedt alleen is niet voldoende. Er moet actief gezocht en met u mee gedacht worden. Bovendien is het van het grootste belang dat diegene die nu net uw woning zoekt op de meest complete manier wordt geïnformeerd en een overduidelijk beeld van uw woning kan vormen. Wat te denken van een reportage geschoten door een professionele fotograaf, plattegronden als onderdeel van de presentatie, waar nodig stylingadvies en een bouwkundige rapportage. Admono Makelaars regelt het voor u!

Of u nu nog in een oriënterende fase zit of juist heel snel wilt handelen, geheel vrijblijvend gaan we met u in gesprek. We maken een afspraak bij u thuis zodat we ook direct weten waar we over praten. We maken kennis met u en bekijken samen met u uw woning. Vervolgens werken wij ons grondig onderbouwd advies kosteloos voor u uit en vertellen we u over onze werkwijze en de bij de daadwerkelijke verkoop behorende kosten. Wij zijn er ons als makelaars van bewust dat het verkopen van een woning een voor de verkoper vaak spannende aangelegenheid is. Wij begeleiden u met onze expertise en inzet graag zodat het voor u een vooral leuke ervaring wordt!

Contact opnemen

Onze diensten

Direct contact

Admono Makelaars
Van Ittersumstraat 1
8011 JN  Zwolle
 
T: 038 - 20 22 078
E: info@admono.nl