Nieuwbouw projecten

Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwbouw projecten

Admono Makelaars is nieuwbouwspecialist. Wij adviseren projectontwikkelaars over de (on)mogelijkheden in het kader van woningbouw.

Ook begeleiden wij vanuit onze uitgebreide ervaring op het gebied van nieuwbouwwoningen diegenen die overwegen een nieuw te bouwen huis aan te kopen.

Veenstaete - Hattem

veenstate

Gasloos en duurzaam wonen.

Stelt u zich eens voor… (bijna) energieneutraal wonen, een ruime tuin, parkeren op eigen terrein en grenzend aan het Geldersch landschap. Bos en water op loopafstand, waar je tussen oude bomen zo naar toe wandelt. Met daar bovenop het genot van een fijn huis, dat voldoet aan alle hedendaagse kenmerken voor energiebewust wonen en comfort. KHV Architecten is verantwoordelijk voor het prachtige ontwerp van 18 twee-onder-een kapwoningen. Liever zelf bouwen? Er worden ook 2 bouwkavels aangeboden om een vrijstaand huis naar eigen wens te ontwerpen.

De gulden ploeg - centrum van Heerde

De gulden ploeg

8 betaalbare koopappartementen in het centrum van Heerde.

Op een prachtige plek op de Noord-Veluwe ligt het lieflijke Heerde. Aan de westkant vindt u uitgestrekte bossen, weidse heidevelden, maar dat is nog niet alles. De unieke ligging langs de uiterwaarden van de IJssel aan de oostelijke zijde van de gemeente maakt het plaatje helemaal compleet. Het landschap zorgt voor een gevarieerde flora en fauna; er is echt voor elk wat wils. Het is niet voor niets dat hier veel fietsers en wandelaars komen onthaasten.