Diensten

Bent u op zoek naar een makelaar in Zwolle en omgeving? Voor de aankoop van een nieuw huis, de verkoop van uw woning of het verzorgen van een taxatierapport? Wij helpen graag!

Het kopen van een nieuwe woning is een spannend proces. U moet met veel verschillende elementen rekening houden, zoals de bouwtechnische staat van de woning, de juridische aspecten, een realistische waarde, enz. Maar bovenal is het belangrijk dat u het goede gevoel bij de woning heeft. Dan is het prettig om een ervaren makelaar in arm te nemen, zodat u zich kunt richten op het huis en of u zichzelf er ziet wonen, dan doen wij de rest! Vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor in Zwolle, of bij u thuis tot aan de overdracht van de sleutel van uw nieuwe woning bij de notaris, wij begeleiden het hele proces.

Ook bij het verkopen van een woning zijn de belangen groot en is het zaak uw belang goed te laten vertegenwoordigen. Een woning verkopen kan op veel manieren, de beste koper voor uw woning vinden is een vak apart. Of uw woning nou in Zwolle of in de omgeving van Zwolle staat, wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw huis. Op deze manier weet u waar u aan toe bent, en kunnen wij u informeren over onze werkwijze en hoe wij voor u de beste koper vinden. Vanzelfsprekend staan wij  hierbij open voor alle vragen. Ook de verkoop van uw woning begeleiden wij van a tot z. Dat betekent dat we niet alleen de bezichtigingen en onderhandelingen doen, maar ook het opstellen van de koopakte waarbij we zorgen dat het voor u juridisch gezien optimaal is geregeld, het controleren van de notariële documenten en de afhandeling van de eindinspectie en de sleuteloverdracht.

Meer weten over onze verschillende diensten? Kijk dan hier.

Waarom Admono Makelaars?

Binnen ons team hebben we korte lijnen, wat betekent dat we altijd alle drie op de hoogte zijn van alle ins en outs van onze klanten en van wat er speelt in Zwolle en omgeving. We zijn erg betrokken bij onze klanten en oprecht geïnteresseerd. Wij vinden het belangrijk om te luisteren, niet alleen in het begin van de samenwerking maar gedurende het hele proces. We hebben misschien kort, maar wel erg intensief contact, dus investeren wij graag in de relatie met onze klanten. Als u een woning koopt of verkoopt zijn de belangen groot. Onze makelaars kijken mee vanuit uw perspectief en zullen uw belangen behartigen. Wij zetten onze kennis en ons enthousiasme graag voor u in!

We zijn allen woonachtig in Zwolle, een heerlijk diverse stad waar van alles wordt georganiseerd. We kennen Zwolle en omgeving goed en weten wat er speelt. We hebben ervaring in alle facetten die binnen het vak van een makelaar vallen en zijn niet bang om deze in te zetten. Tevens zijn wij een NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars) kantoor, wat betekent dat onze makelaars gecertificeerd zijn, regelmatig bijscholing doen en worden getoetst op hun kennis. Admono Makelaars is úw NVM makelaar in Zwolle en omgeving!

Meer weten over ons? Kijk dan hier.

Wat doen wij?

We begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning, de verkoop van uw huis, een taxatierapport voor de financiering of een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Daarnaast verzorgen wij nieuwbouwadvies, adviseren we instanties omtrent bouwen en werken wij samen met de beste hypotheekadviseurs binnen hun vak.

  • De makelaar heeft een rationele kijk op de aankoop of verkoop. Het is goed om een expert in de arm te nemen die niet emotioneel betrokken is. Zo ziet hij voor u eerder de gebreken (met name in het geval van een aankoop) en kan er scherper onderhandeld worden.
  • De makelaar kent de markt. Hij weet sneller welke woningen er op de markt komen of in het geval van verkoop; tegen welke woningen u waarschijnlijk concurreert in de verkoop.
  • Het scheelt u regelwerk. De makelaar handelt, informeert, belt en legt afspraken vast waar nodig.
  • De makelaar heeft de kennis en de ervaring. U doet dit vast niet jaarlijks, een makelaar wel, dagelijks zelfs. De belangen zijn in dit vakgebied groot, risicobeperking is iets wat wij belangrijk vinden.
  • Het scheelt u tijd. Zelf zoeken naar geschikte woningen of het aanbieden van uw woning én het uitzoeken van randzaken gaat een stuk minder snel dan wanneer de expert dit voor u doet.

Gratis waardebepaling van uw woning

Bent u benieuwd naar de waarde van uw huis in deze markt? Een makelaar kan snel en duidelijk inzicht geven in de waarde van uw woning en een advies geven omtrent de verkoop. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kennismaken met ons?

Bent u nieuwsgierig naar 1 van onze diensten? Of misschien wel een combinatie? Neem gerust eens contact op met ons kantoor in Zwolle voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Dit mag bij u thuis of bij ons op kantoor. Wij zijn bereikbaar via 038-2022078 of info@admono.nl, of vul het contactformulier in.