Koopwoningen in Zwolle

Benieuwd naar de koopwoningen in Zwolle? In het aanbod van Admono Makelaars vindt u vele koopwoningen uit de regio, in verschillende prijscategorieën. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft, bijvoorbeeld over hoe u moet onderhandelen en over hoe u moet reageren als er meer kapers op de kust zijn. En hoe moet u omgaan met juridische, financiële en bouwkundige aspecten? Doordat wij als makelaarskantoor specialist zijn op dit gebied, fungeren we zonder enig probleem als vraagbaak en redder in nood. Wij staan u graag bij tijdens de zoektocht naar uw droomwoning en nemen uw zoektocht zeer serieus.

Graag maken we kennis met u en uw woonwensen tijdens een intakegesprek op kantoor, of bij u thuis. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

“We staan u graag bij tijdens de zoektocht naar de woning van uw dromen”

Woning kopen in Zwolle met Admono Makelaars

 • Woning kopen

  Vanaf het zoeken tot de sleuteloverdacht, wij begeleiden u.

 • Woning verkopen

  Op originele wijze brengen wij uw woning onder de aandacht.

 • Taxaties

  Van taxatie rapport (met of zonder verbwouing) kunt u bij ons terecht.

 • Hypotheken

  Wij werken samen met de beste mensen en verwijzen u door naar de huiste partij.

Woning in Zwolle kopen

Besluit u een woning of appartement te kopen in Zwolle? Zwolle is een groene stad in een schitterende omgeving met directe verbindingen met andere grote steden. Wist u dat Zwolle internationaal bekend staat als de groenste gemeente van het land? De buurten en woonwijken zijn prettig en groen, dit is dan ook een van de redenen dat Zwolle een populaire stad is en veel mensen een huis kopen in Zwolle. De stad is bruisend en goed bereikbaar over het spoor, maar ook over de snelwegen en het water.

Begeleiding van een aankoopmakelaar

Omdat Zwolle een populaire stad is, is er veel vraag naar koopwoningen in Zwolle. Om die reden is het verstandig om een aankoopmakelaar in Zwolle in de arm te nemen die u en de rest van uw gezin gedurende het hele proces op deskundige wijze bijstaat. Het kopen van een woning of een appartement in Zwolle is een intensief traject, daarom vinden wij onze betrokkenheid van groot belang. We staan u van kennismakingsgesprek tot onderhandelingen en de sleuteloverdracht bij. Gedurende het proces staan uw wensen te allen tijde vooraan en delen we onze expertise met u, waardoor we kunnen samenwerken als een echt team. Vertel, welke eisen stelt u aan de koop van een nieuw huis? We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u interesse in een huis kopen in Zwolle?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Persoonlijke, echte aandacht

Admono Makelaars in Zwolle staat voor persoonlijke, échte aandacht. U bent onze relatie, niet ‘de koper van’ dat ene huis in de wijk Stadshagen in Zwolle. We weten altijd van elkaar wat er gaande is en leven met u mee tijdens het kopen van het huis, want wij weten als ervaren makelaars als de beste dat de aankoop van een huis een intensief proces is waar veel onzekerheid en stress bij komen kijken.

Van woning tot appartement

In ons aanbod aan koopwoningen in Zwolle vindt u verschillende soorten woningen, waaronder appartementen, recreatiewoningen en huizen. Misschien bent u alleen en bent u op zoek naar een appartement dat te koop staat in Zwolle, of bent u juist op zoek naar een woning in deze Hanzestad met wat meer ruimte waarin uw kinderen allemaal een fijne, eigen plek hebben? Er staan voor ieder iets wat wils woningen te koop in Zwolle in verschillende prijsklassen, in verschillende wijken. Zo heeft u de keuze uit zeventien verschillende wijken, waaronder in Zwolle Centrum, Stadshagen, Holtenbroek, Aalanden en Assendorp. Iedere wijk beschikt over zijn eigen dynamiek, samenstelling en karakter.

Als eerste op de hoogte

Wij kennen de woningmarkt in Zwolle als geen ander en beschikken over vele connecties in de regio, waardoor we al snel op de hoogte zijn van een nieuwe woning die op de markt komt. Daardoor kunnen we als eerste de woningen die binnenkort op de markt komen, tonen op onze website. Wanneer u ons in de arm neemt, bent u dus als een van de eersten op de hoogte van woningen die te koop komen in Zwolle.

Zodoende is de kans groter dat we nog een bezichtiging kunnen inplannen en met de verkopende partij kunnen onderhandelen. Doordat er veel animo is, zit de bezichtigingsronde namelijk al gauw vol.

Bekijk het aanbod en maak een afspraak voor een intakegesprek

Bekijk de verschillende woningen en appartementen uit ons aanbod. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen tijdens de zoektocht naar een koopwoning in Zwolle, of wilt u uw huis verkopen in Zwolle met behulp van een verkoopmakelaar? We staan u graag gedurende het gehele aankoopproces bij. Maak een afspraak voor een intakegesprek en laat ons weten wat uw woonwensen zijn. Vervolgens gaan we op zoek naar woningen die aan uw wensen voldoen, met hopelijk een succesvolle aankoop tot resultaat. Hierbij ontzorgen we u volledig, zodat het traject soepel verloopt.

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we vertellen graag meer over wat we voor u kunnen. Neem contact op met gebruik van het contactformulier of neem telefonisch contact op via 038 – 20 22 078.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar inschakelen?

Een aankoopmakelaar begeleidt u gedurende het gehele koopproces: van het onderhandelen tot de bouwtechnische staat van de woning controleren. Hij of zij neemt u veel werk uit handen. Zo zoekt de makelaar naar de perfecte woning voor u en bent u als eerste op de hoogte van nieuwe te koop aangeboden woningen.

Daarnaast heeft een aankoopmakelaar een rationele kijk op de aankoop. Bovendien heeft een makelaar veel kennis en ervaring over de huizenmarkt en doet het aan risicobeperking.

Een woning kopen is een spannend proces. De aankoopmakelaars van Admono Makelaars erkennen dit en staan u daarom graag bij met raad en daad. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een aankoopmakelaar?

Er bestaan veel misvattingen over de kosten. Een aankoopmakelaar inschakelen hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo is bij Admono Makelaars het kennismakingsgesprek gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien wegen de kosten op tegen de vele voordelen. Als bijvoorbeeld een ervaren aankoopmakelaar de onderhandelingen voert, kan hij of zij proberen de vraagprijs te laten zakken.

Wenst u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Kom dan met ons in contact.

Waarom kiezen voor Admono Makelaars?

Ons makelaarskantoor is al jaren gevestigd in Zwolle en kent de Zwolse huizenmarkt als geen ander. Als u kiest voor Admono Makelaars geniet u van de volgende voordelen:

 • Korte lijnen gedurende het gehele koopproces
 • Betrokken en oprecht geïnteresseerd
 • Behartigen uw belangen
 • Kennen Zwolle en omgeving goed
 • Voldoende vakkennis in huis
 • Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek
 • NVM makelaar in Zwolle

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op!

Voor welke overige diensten kan ik terecht bij Admono Makelaars?

Admono Makelaars biedt de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over een bepaalde dienst die wij verzorgen? U mag altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag uw vragen.