Huis kopen in Zwolle

Denkt u erover na om een huis te kopen in de omgeving van Zwolle? Dan is het verstandig om een makelaar in de arm te nemen. Wij zijn Admono Makelaars en wij staan u gedurende het gehele koopproces graag bij. Van het kennismakingsgesprek tot het zoeken naar uw droomhuis en van de onderhandelingen tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend op ons kantoor of bij u aan de keukentafel. Tijdens deze kennismaking luisteren we naar uw wensen en eisen. Wij zullen direct met de zoektocht beginnen en leggen u alvast een mooie selectie woningen voor. Maak nu een afspraak!

“Wij ontzorgen u van A tot Z”

Huis kopen in Zwolle met behulp van Admono Makelaars

 • Woning kopen

  Vanaf het zoeken tot de sleuteloverdacht, wij begeleiden u.

 • Woning verkopen

  Op originele wijze brengen wij uw woning onder de aandacht.

 • Taxaties

  Ook voor uw taxatie in Zwolle (met of zonder verbouwing) kunt u bij ons terecht.

 • Hypotheken

  Wij werken samen met de beste mensen en verwijzen u door naar de huiste partij.

Uw aankoopmakelaar in Zwolle

Waar begint u als u een huis wilt kopen in Zwolle? Op wat moet u op letten, hoe te onderhandelen en hoe om te gaan met bouwkundige, juridische of financiële aspecten? Een aankoopmakelaar weet de antwoorden op deze vragen. Als uw aankoopmakelaar in Zwolle begeleiden wij u bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Zowel bij het zoeken en bezichtigen als onderhandelen en afhandelen helpen we u. Wij stellen uw wensen en eisen altijd centraal. Om uw droomhuis te vinden, maken we gebruik van onze kennis, ervaring en netwerk. Ook delen we onze expertise met u, zodat we echt als team kunnen samenwerken.

Huis te koop in Zwolle: ons aanbod

Onze makelaars kennen de woningmarkt in Zwolle als geen ander. Als eerste tonen wij de woningen die binnenkort op de markt komen op onze website. Wanneer u ons inschakelt, bent u als een van de eersten op de hoogte van ons ‘huis te koop in Zwolle’ aanbod. U kunt bij ons natuurlijk ook uw huis verkopen in Zwolle.

Een greep uit ons aanbod

Status
Beschikbaar
Zwolle – Verenigingstraat 39
Koopprijs
495.000

Ruime tussenwoning met energielabel A in Assendorp! In een van […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
21 m2
Aantal kamers
6
Bouwjaar
1905
Perceeloppervlakte
101 m2
Object bekijken
Status
Beschikbaar
Zwolle – Ruurlosebeek 14
Koopprijs
650.000

Royale speelse 2-onder-1-kapwoning met berging en ruime tuin! De woning […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
68 m2
Aantal kamers
6
Bouwjaar
1978
Perceeloppervlakte
343 m2
Object bekijken
Status
Beschikbaar
Zwolle – Groot Wezenland 16
Koopprijs
935.000

Vorstelijk wonen in hartje Zwolle! Aan de rand van Assendorp […]

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
43 m2
Aantal kamers
8
Bouwjaar
1890
Perceeloppervlakte
223 m2
Object bekijken

Meer objecten bekijken

Heeft u interesse in een huis kopen in Zwolle?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Dynamisch en groen Zwolle

Waarom een huis kopen in Zwolle? De Hanzestad is een dynamische en groene stad met een karakteristiek stadscentrum en rijke historie. Niet voor niets behoort Zwolle al jaren tot een van de groenste steden van Europa. De hoofdstad van de provincie Overijssel beschikt over meer dan dertig parken. Dit alles maakt Zwolle een populaire woonstad.

Wie een huis wilt kopen in Zwolle heeft keuze uit zeventien wijken: Holtenbroek, Aalanden, Zwolle Centrum, Zwolle Zuid, Stadshagen en Assendorp. Elke wijk heeft zijn eigen karakter, dynamiek en samenstelling.

Onze diensten

Naast aankoopmakelaar zijn we ook werkzaam als verkoopmakelaar in Zwolle. Ook voor onderstaande diensten kunt u bij ons terecht:

 • Woning kopen in Zwolle
 • Woning verkopen in Zwolle
 • Woning taxeren
 • Nieuwbouwadvies geven
 • Consultancy
 • Hypotheek & verzekering

Huis kopen in Zwolle of omgeving?

Of u nu voor het eerst een huis gaat kopen in Zwolle of gaat verhuizen naar een andere wijk, wij ondersteunen u tijdens het gehele koopproces. Heeft u vragen of twijfels? Wij leggen u graag uit hoe wij u kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kunt ons telefonisch bereiken op 038 – 20 22 078. Of vul ons contactformulier in.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar inschakelen?

Een aankoopmakelaar begeleidt u gedurende het gehele koopproces: van het onderhandelen tot de bouwtechnische staat van de woning controleren. Hij of zij neemt u veel werk uit handen. Zo zoekt de makelaar naar de perfecte woning voor u en bent u als eerste op de hoogte van nieuwe te koop aangeboden woningen.

Daarnaast heeft een aankoopmakelaar een rationele kijk op de aankoop. Bovendien heeft een makelaar veel kennis en ervaring over de huizenmarkt en doet het aan risicobeperking.

Een woning kopen is een spannend proces. De aankoopmakelaars van Admono Makelaars erkennen dit en staan u daarom graag bij met raad en daad. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een aankoopmakelaar?

Er bestaan veel misvattingen over de kosten. Een aankoopmakelaar inschakelen hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo is bij Admono Makelaars het kennismakingsgesprek gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien wegen de kosten op tegen de vele voordelen. Als bijvoorbeeld een ervaren aankoopmakelaar de onderhandelingen voert, kan hij of zij proberen de vraagprijs te laten zakken.

Wenst u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Kom dan met ons in contact.

Waarom kiezen voor Admono Makelaars?

Ons makelaarskantoor is al jaren gevestigd in Zwolle en kent de Zwolse huizenmarkt als geen ander. Als u kiest voor Admono Makelaars geniet u van de volgende voordelen:

 • Korte lijnen gedurende het gehele koopproces
 • Betrokken en oprecht geïnteresseerd
 • Behartigen uw belangen
 • Kennen Zwolle en omgeving goed
 • Voldoende vakkennis in huis
 • Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek
 • NVM makelaar in Zwolle

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op!

Voor welke overige diensten kan ik terecht bij Admono Makelaars?

Admono Makelaars biedt de volgende diensten aan:

Heeft u vragen over een bepaalde dienst die wij verzorgen? U mag altijd contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag uw vragen.