Zwolle – Zijpe 100

Status
Verkocht

Woonoppervlakte
93 m2
Aantal kamers
3
Bouwjaar
2004

Ruim en licht senioren appartement met groot balkon in woonzorgcentrum Rivierenhof in de groene wijk Aa-landen.

Het complex Rivierenhof heeft verschillende soorten appartementen al naar gelang de mate van zorg die is gewenst. Dit appartement betreft een zelfstandig koopappartement en sinds de oplevering van het complex in 2004 bewoond geweest door de eerste eigenaar. De woning is bestemd voor mensen die zelfstandig kunnen wonen maar ook een beroep willen kunnen doen op de zorgservice van Driezorg. Deze zorgservice kan variëren van het afnemen van een warme maaltijd tot en met intensieve zorgverlening. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten in het gebouw zoals een grand café, theater, kapper, winkel voor dagelijkse boodschappen en een bibliotheek. In het complex is tevens een huisartsenpraktijk gevestigd en zijn fysiotherapie en logopedie in de directe nabijheid beschikbaar.

Op geringe loopafstand van De Rivierenhof is het uitgebreide winkelcentrum De Dobbe gelegen. Het centrum van Zwolle is met de auto bereikbaar binnen 10 minuten. De bushalte ligt recht tegenover het complex. De Aa-landen is een geliefde wijk, vanwege de van oorsprong ruime opzet en vele groenstroken. Dwars door de Aa-landen loopt een groene zone – ook wel bekend als de ‘Groene vinger’ – met de Westerveldse Aa, de Wijde Aa en met schitterende uitloopgebieden en recreatiemogelijkheden. Dit maakt de wijk tot de groenste wijk van Zwolle.

Op het terrein is een fietsenstalling aanwezig en volop (gratis) parkeergelegenheid. Tevens is er een ruimte in het gebouw voor scootmobielen en e-bikes met oplaadstation. De entree van het complex is voorzien van brievenbussen – en bellentableau.

Het appartement ligt op de 4e verdieping en is met de lift te bereiken. Het hoekappartement is ruim van opzet en is gelegen aan een van de rustige kanten van het complex. De royale woonkamer met open keuken, voorzien van inbouwapparatuur en veel kastruimte, grenst aan het ruime, geheel overdekte balkon (loggia), dat kan worden afgesloten door de aanwezige glaspanelen. Dit specifieke type appartement geniet dankzij de hoekligging van een riant balkon welke is gelegen op het zuidwesten. Naast de gunstige zonligging geniet u hier ook nog van een prachtig wijds uitzicht. Echt een verlengstuk van de woonkamer!
Verder is het appartement voorzien van 2 slaapkamers (waarvan er tot nu toe 1 in gebruik is geweest als eetkamer), een inpandige berging, een garderobekast, een apart toilet en een badkamer in neutrale kleuren. De badkamer is voorzien van toilet, douchecabine (inclusief steunmogelijkheden voor minder validen), wastafel met meubel en een aparte kast.
Er ligt een mooie laminaatvloer in het gehele appartement.

Het energiezuinige appartement kenmerkt zich door rust, ruimte en privacy te midden van alle noodzakelijke voorzieningen.
Kortom, een zeer interessant, levensloopbestendig appartement voor de oudere doelgroep, die zelfstandig wil wonen op een gunstige locatie, maar ook alvast rekening houdt met de toekomst!

Bijzonderheden:
– gunstige locatie t.o.v. voorzieningen;
– mogelijkheid tot combineren met zorg;
– veel sociale voorzieningen in het wooncentrum;
– royaal appartement van 93m2;
– groot, zonnig en afsluitbaar balkon (loggia);
– ruime gratis parkeergelegenheid, fietsenstalling en scootmobiel/e-bike ruimte;
– zonwering buiten aanwezig (automatisch of handmatig bedienbaar);
– VVE bijdrage: € 155,99 per maand

  • Status
    Verkocht
  • Koopprijs
    515.000
  • Soort Appartement
    Galerijflat
  • Soort Bouw
    Bestaande bouw
  • Inhoud
    232 m3
  • Aantal kamers
    3
  • Aantal slaapkamers
    2
  • Energieklasse
    B
  • Woonoppervlakte
    93 m2
  • Inhoud
    232 m3
  • Soorten verwarming
    Blokverwarming
  • Tuintypen
    Geen tuin
  • Koopconditie
    k.k.
  • Aanvaarding
    In overleg

Plattegronden