Zwolle – Wipstrikpark 39

Status
Verkocht

Woonoppervlakte
172 m2
Aantal kamers
4
Bouwjaar
2009

Uniek wonen in een luxe penthouse met prachtig zonneterras aan het Almelose kanaal!

Ontdek het comfort van gelijkvloers wonen in dit riante en luxueuze penthouse, gelegen in de geliefde wijk Wipstrik. Vanaf het riante zonneterras geniet u van schitterend uitzicht over het Almelose Kanaal, uw Zwolse paradijs! De groene omgeving zorgt voor een serene en beschutte leefomgeving. De rust van deze locatie gaat hand in hand met de levendigheid van de binnenstad. Met slechts 10 minuten fietsen bevindt u zich in het centrum van Zwolle. Samen met de nabijgelegen Wipstrikkerallee en de A28 bent u uitstekend verbonden met Zwolle en de omliggende regio’s.

Via de centrale entree en lift kom u bij de entree van dit penthouse. De hal biedt toegang tot de ruime en moderne Bulthaup keuken welke is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, oven, inductieplaat, koel-vriescombinatie en spoelbak. Deze smaakvol ingerichte ruimte biedt voldoende werk- en opbergruimte, ideaal voor culinaire liefhebbers en gezellige diners met vrienden en familie.

De grote raampartijen over de hele breedte van de woning zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.
De ruime woonkamer bevindt zich in het midden van de woning en is voorzien van een sfeervolle gashaard. Maar liefst vijf schuifpuien geven toegang tot het zonneterras en versterken het gevoel van ruimte en openheid. Achter de woonkamer bevindt zich een extra (slaap)kamer, welke momenteel is ingericht als kantoorruimte. Deze veelzijdige ruimte kan echter ook dienen als logeerkamer of hobbyruimte, afhankelijk van uw behoeften.

Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van het appartement maken het plaatje compleet. Beiden zijn voorzien van een en-suite badkamer. De main bedroom beschikt over een luxe badkamer met een grote inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, en een vaste kledingkast. De tweede slaapkamer heeft ook een eigen badkamer met een douche, wastafel met meubel, en vaste kast.

Het royale zonneterras, gelegen op het zuiden, is perfect voor het genieten van zonnige dagen en sfeervolle avonden, waarbij het uitzicht over het Almelose Kanaal simpelweg adembenemend is en een gevoel van rust en vrijheid biedt. Hier heeft u de ruimte om gezellige zithoeken te creëren, omgeven door veel groen en vrij uitzicht. Op het terras bevindt zich tevens een kleine houten berging voor extra opbergruimte.

De woning beschikt tevens over een ruime berging, waar de CV-installatie en wasmachine zijn opgesteld en waar voldoende opbergruimte is voor al uw huishoudelijke spullen. Daarnaast heeft u de beschikking over een royale eigen garage in de parkeerkelder met ruimte voor een auto én bergkasten. Op het terrein van het appartementencomplex is bovendien voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor uw gasten en eventueel een tweede auto.

Bijzonderheden
– Uniek penthouse in de wijk Wipstrik;
– royaal zonneterras met uitzicht op het Almelose kanaal;
– uitstekende locatie;
– volledig gelijkvloers wonen;
– 3 slaapkamers en 2 badkamers;
– energielabel A;
– voorzien van (7) zonnepanelen;
– vloerverwarming aanwezig;
– royale garage aanwezig.

  • Status
    Verkocht
  • Koopprijs
    1.150.000
  • Soort Appartement
    Penthouse
  • Soort Bouw
    Bestaande bouw
  • Inhoud
    604 m3
  • Aantal kamers
    4
  • Aantal slaapkamers
    3
  • Energieklasse
    A
  • Woonoppervlakte
    172 m2
  • Inhoud
    604 m3
  • Soorten verwarming
    CV ketel, Vloerverwarming geheel
  • Tuintypen
    Zonneterras
  • Koopconditie
    k.k.
  • Aanvaarding
    In overleg

Plattegronden