Zwolle – Weeversstraat 27

€ 798.000 k.k.

Woonoppervlakte
152 m2
Aantal kamers
4
Bouwjaar
2021
Perceeloppervlakte
315 m2

Halfvrijstaande, energiezuinige woning met luxe afwerking, gelegen in het kindvriendelijke Breezicht Stadshagen!

Gelegen in het nieuwe en levendige Breezicht Stadshagen, biedt deze moderne woning, gebouwd in 2021, de perfecte mix van luxe, comfort en duurzaamheid. Deze populaire wijk kenmerkt zich door moderne voorzieningen, veel groen en een kindvriendelijke opzet. U woont hier in een rustige buurt met winkels, scholen en sportvoorzieningen op loopafstand en het bruisende stadscentrum van Zwolle binnen handbereik. De stijlvolle buitenkant, met lichte stenen en houten panelen, straalt moderne elegantie uit en past perfect bij de eigentijdse uitstraling van de wijk.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal met toegang tot het toilet, de meterkast, een vaste kast, de garage en de trap naar de eerste verdieping. De hal leidt u naar de royale keuken aan de voorzijde, het kloppend hart van de woning. De luxe keuken is voorzien van een groot kookeiland met zwarte fronten, een donker natuurstenen werkblad en sfeervolle verlichting, wat deze ruimte perfect maakt om heerlijk te koken en samen te komen. Voorzien van moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, koelkast, vaatwasser, Quooker, oven, stoomoven (2024) en klimaatkast, is dit de ideale plek voor elke kookliefhebber. De verlenging van het kookeiland in de eettafel zorgt voor een naadloze overgang tussen koken en dineren.

De ruime woonkamer aan de achterzijde is licht en uitnodigend, met grote raampartijen die uitzicht bieden op de fraai aangelegde tuin. De lichte Italiaanse tegelvloer, gecombineerd met vloerverwarming, geeft de ruimte een open en aangename sfeer. Directe toegang tot de tuin verbindt binnen en buiten moeiteloos, perfect voor ontspanning en gezelligheid.

Op de eerste verdieping, volledig voorzien van PVC-vloer en vloerverwarming, vindt u drie ruime slaapkamers. De master bedroom aan de achterzijde beschikt over een royale inloopkast. De overige twee slaapkamers bieden eveneens veel licht en ruimte. De moderne badkamer is uitgerust met vloerverwarming, lichte tegels, inloopdouche, dubbele wastafel en stijlvol zwart meubel en voelt ruim en luxe aan. Daarnaast is er een praktische berging met ruimte voor o.m. de boiler, wasmachine en droger. Via de overloop heeft u toegang tot een vliering met hoge nokhoogte. Deze grote vliering is momenteel in gebruik als opbergruimte en is voorzien van een laminaatvloer. Door plaatsing van een vaste trap kunnen op deze verdieping twee extra kamers worden gerealiseerd.

De garage, bereikbaar vanuit de woning en van buitenaf, is voorzien van elektra en aansluitingen voor warm en koud water, ideaal als opslag-, werk- of hobbyruimte.

De buitenruimte rondom de woning is smaakvol ingericht met een sfeervolle voortuin, achtertuin en zijtuin, waarbij de pergola aan de zijkant een prachtig accent vormt. De verschillende terrassen rondom de woning bieden op elk moment van de dag een heerlijke plek om te genieten. De achtertuin biedt een rustige, groene omgeving. De diepe voortuin zorgt voor veel privacy en ruimte voor een oprit. Het geheel is gesitueerd in een hofje met een gezamenlijke binnentuin, een mandelig terrein dat samen met de buurtbewoners is ingericht, wat bijdraagt aan de charmante en gemeenschappelijke sfeer.

Deze woning is ook zeer energiezuinig met 26 zonnepanelen, een warmtepomp met koelfunctie, elektrische boiler, waterontharder en HR++ glas. Vloerverwarming op de begane grond, eerste verdieping en badkamer zorgt voor optimaal wooncomfort. Met de aanwezige laadpaal bent u bovendien klaar voor elektrisch rijden.

Bijzonderheden:
– Gelegen in kindvriendelijke wijk Stadshagen;
– royale woonkeuken;
– 3 slaapkamers;
– ruime garage;
– energielabel A+++;
– laadpaal aanwezig;
– voorzien van (26) zonnepanelen;
– spanplafond voor strakke en moderne afwerking;
– warmtepomp met koelfunctie en elektrische boiler;
– waterontharder/ontkalker aanwezig;
– vloerverwarming op de begane grond, eerste verdieping en badkamer.

  • Status
    Beschikbaar
  • Koopprijs
    798.000
  • Type
    Halfvrijstaande woning
  • Soort
    Eengezinswoning
  • Soort Bouw
    Bestaande bouw
  • Inhoud
    707 m3
  • Aantal kamers
    4
  • Aantal slaapkamers
    3
  • Energieklasse
    A+++
  • Woonoppervlakte
    152 m2
  • Inhoud
    707 m3
  • Perceeloppervlakte
    315 m2
  • Soorten verwarming
    Vloerverwarming geheel
  • Tuintypen
    Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
  • Koopconditie
    k.k.
  • Aanvaarding
    In overleg

Plattegronden