Zwolle – Van Karnebeekstraat 67e

€ 495.000 k.k.

Woonoppervlakte
123 m2
Aantal kamers
4
Bouwjaar
2007

Karaktervol wonen op steenworp afstand van Sassenpoort en het station!

Gelegen op een gewilde locatie nabij het station, de gezellige Assendorperstraat en het bruisende centrum van Zwolle ligt deze luxe woning. Dit appartement maakt onderdeel uit van het ‘Oude Liedenhuis’. In 2007 is dit appartementencomplex opgedeeld in luxe woonruimte, waarbij geen appartement hetzelfde is. Het pand stamt uit 1876, de oorspronkelijke grandeur ziet u hier nog terug door zijn hoge ramen, prachtige entree en de geruime hoogtes in de verschillende appartementen.

Bij binnenkomst in de centrale hal met intercom en brievenbussen, ervaar je het karakter van het huis. De huisregels in het eerste portaal verwijzen nog naar het gebruik van dit huis in het verleden, de prachtige trap en het bloemstuk geven een warm welkom.
Het appartement is gelegen op de eerste etage en heeft 3 kamers (voorheen 4-kamers) en een grootte van maar liefst 123 m2. Tevens heeft dit appartement een ruim balkon op het oosten. Dit is wat je noemt eigentijds ‘urban living’ in het prachtige Zwolle.
Het karakter van het pand wordt op eigentijdse wijze doorgetrokken in de woning door middel van een diagonaal gelegde zwart-wit geblokte marmoleum vloer. De dubbele deuren in de hal leiden naar de woonkamer met open keuken. De hoogte van maar liefst 4,5 meter, prachtige lichtinval en karakteristieke ramen geven deze fraaie ruimte een prachtige allure. De luxe open keuken is modern afgewerkt met een blad en wand van ceramistone en voorzien van een dubbele wasbak, Francke mengkraan, boiler, Atag gaskookplaat, luxe afzuigkap van Novy Cloud. Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning, de glazen pui met openslaande deuren geven toegang tot het ruime balkon (20m2). Vanaf hier heeft u prachtig zicht op de door Pierik ontworpen binnentuin.

De masterbedroom is bereikbaar vanuit de living. Hier ervaart u opnieuw het luxe gevoel, een prachtige walk-in closet, toegang tot het balkon en toegang tot de moderne ‘hotelstijl’ badkamer met ligbad, wastafel, urinoir en royale inloopdouche. Vanuit de hal heeft u evenwel toegang tot deze badkamer evenals het aparte toilet. In het verleden vormde de masterbedroom twee aparte slaapkamers, door het plaatsen van een tussenwand kan dit opnieuw worden gerealiseerd.
De tweede slaapkamer is gelegen op de entresol, deze is bereikbaar via de vaste wenteltrap in de woonkamer. Hier is tevens een werkruimte, gelegen op een aparte verdieping vormt deze door het open karakter toch verbinding met het woongedeelte.

De huidige eigenaren hebben de stook- en wasruimte in kader van thuiswerken als kantoor ingericht. Bereikbaar via de masterbedroom is dit een prettige extra ruimte met praktische opbergruimte. Ook via de trap in de walk-in closet is de bergzolder met opslagmogelijkheden te bereiken.
In de eerder genoemde gemeenschappelijke binnentuin is de gezamenlijke fietsenberging gesitueerd, deze is via een poort aan de zijkant bereikbaar.

Bijzonderheden:
– Luxe appartement;
– bijzondere locatie;
– 2 slaapkamers met mogelijkheid tot een derde;
– ruim balkon;
– karakteristieke details;
– prachtige afwerking met spiegelwand en wallcovering;
– VvE bijdrage 206,00

  • Status
    Verkocht
  • Koopprijs
    495.000
  • Soort Appartement
    Bovenwoning
  • Soort Bouw
    Bestaande bouw
  • Inhoud
    580 m3
  • Aantal kamers
    4
  • Aantal slaapkamers
    2
  • Energieklasse
    C
  • Woonoppervlakte
    123 m2
  • Inhoud
    580 m3
  • Soorten verwarming
    CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
  • Tuintypen
    Geen tuin
  • Koopconditie
    k.k.
  • Aanvaarding
    In overleg

Plattegronden