Zwolle – Herenweg 116

Status
Verkocht

Woonoppervlakte
194 m2
Aantal kamers
7
Bouwjaar
2000
Perceeloppervlakte
393 m2

Riante twee-onder-één kap woning op een royale kavel in de geliefde wijk Wipstrik!

De wijk Wipstrik is zeer populair door zijn ruime opzet en karakteristieke bouwstijl. Daarnaast ligt het centrum van Zwolle op slechts 10 minuten fietsen wat wonen in deze wijk extra aantrekkelijk maakt. Rustig wonen met het bruisende centrum op korte afstand, ideaal! In de directe omgeving van de woning vindt u o.a. basisscholen, een supermarkt, het Isala ziekenhuis, kinderopvanglocaties, diverse sportverenigingen en het openluchtzwembad.
Tevens heeft u een snel en makkelijk toegang tot het buitengebied en de diverse uitvalswegen.

De woning betreedt u via de entree aan de zijkant. Bij binnenkomst in de riante hal zal de allure van deze woning u direct opvallen. Het trappenhuis is volledig voorzien van glas, dit geeft op elke verdieping een heerlijke lichtinval in de centrale ruimte. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de lichte en ruime woonkamer. Aan de voorzijde is de zithoek gelegen, de grote raampartijen, haard en houten vloer vormen hier een sfeervol geheel.

Aan de tuinzijde is er ruimte voor de royale eettafel. Door de openslaande deuren heeft u directe verbinding met de tuin.
De keuken is half open en ruim, de lichte kasten in combinatie met de verschillende aanrechtbladen zorgen voor een speels effect en veel werkruimte. Naast diverse inbouwapparatuur bevindt zich in de keuken een ontbijtbar, een heerlijke plek om de dag te starten!
In de geheel geïsoleerde aangrenzende bijkeuken/garage (eventueel geschikt te maken als kantoorruimte aan huis) bevindt zich de cv- en wasmachine opstelling met daarnaast nog veel bergruimte. Van hieruit is eveneens toegang tot de tuin.

In de hal is het recent gemoderniseerde moderne toilet gelegen. Via het prachtige lichte trappenhuis bereikt u de eerste en tweede etage. Op de eerste etage (geheel gerenoveerd in 2019) biedt de ruime overloop toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn van goede afmeting en heerlijk licht, allen voorzien van keurig laminaat. De luxe badkamer (2019) is modern afgewerkt met marmerlook tegels en voorzien van een inloopdouche, designradiator en wastafelmeubel. Het contrast van de lichte vloer en wand in combinatie met het donkere meubel en de inbouwkranen zorgt voor een chique uitstraling!

De tweede etage biedt nog eens twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers liggen hier onder de nok met de sfeervolle balken. Dankzij de dakkapellen aan beide zijden zijn de kamers licht en ruim. Ook op deze etage heeft de badkamer een luxe uitstraling (gerenoveerd in 2015), deze is voorzien van een whirlpool met douche, toilet en wastafel. De nis met mozaïek is zowel praktisch als sfeervol.

De tuin is fraai aangelegd met een groot terras, waterpartijen, gras en bloemen- en plantenborders. In de tuin geniet u van veel privacy. De gunstige zonligging op het zuidwesten biedt u de mogelijkheid om een groot gedeelte van de dag te genieten van de zon, dankzij de hogere beplanting kunt u ook heerlijk beschut en in de schaduw zitten.

Bijzonderheden:
– Ruime 2-onder-1-kap woning;
– 6 slaapkamers;
– energiezuinige woning: Energielabel A;
– fraai aangelegde tuin met veel privacy op het zuidwesten;
– grote berging in de tuin;
– parkeergelegenheid met laadpaal op eigen terrein;
– gunstige locatie ten opzichte van voorzieningen en het historisch stadscentrum.

  • Status
    Verkocht
  • Koopprijs
    825.000
  • Type
    Twee onder één kapwoning
  • Soort
    Eengezinswoning
  • Soort Bouw
    Bestaande bouw
  • Inhoud
    475 m3
  • Aantal kamers
    7
  • Aantal slaapkamers
    6
  • Energieklasse
    A
  • Woonoppervlakte
    194 m2
  • Inhoud
    475 m3
  • Perceeloppervlakte
    393 m2
  • Soorten verwarming
    CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
  • Tuintypen
    Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
  • Koopconditie
    k.k.
  • Aanvaarding
    In overleg

Plattegronden