Zwolle – Cort van der Lindenlaan 3

Status
Verkocht

Woonoppervlakte
145 m2
Aantal kamers
5
Bouwjaar
1997
Perceeloppervlakte
363 m2

Duurzame twee-onder-een kapwoning met garage op royaal perceel in Zwolle Zuid!

Zwolle Zuid is een groene en kindvriendelijke wijk met een gemoedelijke dorpse sfeer. De wijk is tevens populair omdat het buitengebied snel toegankelijk is. In een rustige straat met uitzicht op een plantsoen is deze ruime en nette woning gelegen. Veel voorzieningen vindt u op korte afstand van de woning. Voor de boodschappen loopt u binnen enkele minuten naar het grote winkelcentrum van Zwolle, binnen 5 minuten rijden bent u bij de aansluiting op de N337 en ook diverse sportvoorzieningen en scholen liggen in de nabijheid. Het centrum van Zwolle is met de auto binnen 10 minuten bereikbaar. Houdt u van natuur? Dan bent u in no-time bij de IJssel of bijvoorbeeld in het Zandhove bos voor een heerlijke wandeling.

De huidige bewoners hebben de woning recent flink verduurzaamd. Zo zijn er een all-electric warmtepomp en elektrische boiler geplaatst en is de woning inmiddels volledig gasloos! Ook zijn er 14 zonnepanelen aanwezig (2017). De woning heeft daarmee een energielabel A+++! Ook zijn het afgelopen jaar de wanden gestuct en is er in de garage een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming gekomen.

De woning ligt door de ruime voortuin en oprit een stuk van de weg af. Dat is altijd fijn voor wat privacy. Parkeren kan naast de tuin op eigen terrein. Dat de woning goed onderhouden is en binnen strak in de verf zit is gelijk te zien bij binnenkomst. De entree bestaat uit de hal met meterkast. Vanuit hier is de inpandige garage toegankelijk met technische ruimte.

Via de hal komt u in de royale woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Hier is plek voor een grote eettafel, alle ruimte om een groot gezelschap te kunnen ontvangen! De zithoek ligt ernaast. Ook vanuit hier zicht op de tuin dankzij meerdere raampartijen. De open keuken is vernieuwd in 2015 en gelegen aan de voorzijde. De strakke hoogglans keuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, Quooker, oven en koelkast. Aan het spoelgedeelte is een gezellig barretje gemaakt. Een prima plekje om de kok(in) gezelschap te houden tijdens het koken en de dag door te spreken!

In het halletje waar de trap naar de eerste verdieping ligt, vindt u het toilet. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gelegen. De badkamer is zeer compleet met zowel ligbad als aparte douche, toilet en dubbele wastafel met meubel. Dit alles opgesteld in sfeervolle natuurtinten. En om het geheel nog comfortabeler te maken, is de badkamer uitgerust met vloerverwarming. De rest van deze verdieping en de bovenste verdieping wordt verwarmd middels airco.

De tweede verdieping is voorzien van nog een slaapkamer en een berging. Vanuit de slaapkamer en de overloop is er toegang tot het royale dakterras. Naast de tuin is dit een heerlijke tweede buitenruimte!

De groene tuin ligt op het zonnige zuiden. Door de grote coniferen aan de achterzijde geniet u hier veel privacy. Er zijn twee terrassen gemaakt en, leuk voor de kinderen, het grasveld is voorzien van een trampoline welke de bewoners achter zullen laten. Achter de coniferen hebben de huidige bewoners (tegen een vergoeding) een groenstrook van de achtergelegen sporthal in gebruik. Op deze grond bevinden zich een kleine houten berging en een achterom. Het betreffende huurcontract kan desgewenst gecontinueerd worden. In de tuin zijn 2 infiltratiekratten geplaatst voor de opvang van het regenwater en onder de woning bevindt zich een waterzak van 4500 liter voor regenopslag. Hiervan krijgen de buitenkranen en de wasmachine hun water.

Bijzonderheden:
– Rustig gelegen en dichtbij allerlei voorzieningen;
– leuk vrij uitzicht op plantsoen;
– zeer royale living;
– energielabel A+++;
– voorzien van vloerverwarming (die ook kan koelen middels de warmtepomp) en airco;
– 4 slaapkamers en een dakterras.

  • Status
    Verkocht
  • Koopprijs
    695.000
  • Type
    Geschakelde twee onder één kapwoning
  • Soort
    Herenhuis
  • Soort Bouw
    Bestaande bouw
  • Inhoud
    560 m3
  • Aantal kamers
    5
  • Aantal slaapkamers
    4
  • Energieklasse
    A+++
  • Woonoppervlakte
    145 m2
  • Inhoud
    560 m3
  • Perceeloppervlakte
    363 m2
  • Soorten verwarming
    Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
  • Tuintypen
    Achtertuin, Voortuin
  • Koopconditie
    k.k.
  • Aanvaarding
    In overleg

Plattegronden