Hattem – Geldersedijk 3

€ 1.400.000 k.k.

Woonoppervlakte
351 m2
Aantal kamers
9
Bouwjaar
1855
Perceeloppervlakte
1.362 m2

Monumentale stadsvilla met prachtig uitzicht en ideale bereikbaarheid nabij Zwolle

Deze statige herenwoning uit 1855, gelegen aan de rand van het historische Hattem, combineert historische charme met modern comfort. Met een fraai aangelegde tuin onder architectuur en een adembenemend uitzicht over de IJssel biedt deze woning volop ruimte en veelzijdige mogelijkheden. Gelegen op een ideale locatie met het levendige Zwolle binnen handbereik, is dit de perfecte woning voor wie op zoek is naar een combinatie van rust, ruimte en uitstekende bereikbaarheid.

De woning heeft een royaal woonoppervlak van 351 m² en is gelegen op een perceel van 1.362 m². In 2002 is de woning grondig gerenoveerd, waarbij isolatie is aangebracht in de muren en daken, en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing voor extra wooncomfort. Authentieke elementen zoals sierlijke ornamentenplafonds, schouwen en de statige trap zijn zorgvuldig behouden. Grote raampartijen en hoge plafonds zorgen voor een lichte en ruimtelijke sfeer.

De begane grond biedt een indrukwekkende ontvangsthal met een marmeren vloer en een imposante trapopgang. De woonkamer straalt warmte en elegantie uit dankzij de karakteristieke schouwen met gashaarden, hoge plafonds en een houten vloer. De eetkamer sluit aan op een lichte serre, die uitzicht biedt op de fraai aangelegde achtertuin, een perfecte plek om te ontspannen.

De landelijke keuken is volledig uitgerust met diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot een overdekt terras. Hier kunt u heerlijk buiten dineren, omgeven door het groen en met uitzicht op de historische binnenstad van Hattem. Verder beschikt de begane grond over een kelder, ideaal voor opslag, en een logeerkamer met eigen douche en wastafel.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime zitkamer met uitzicht over de uiterwaarden, evenals twee grote (slaap)kamers. De stijlvolle badkamer is voorzien van Italiaanse tegels en biedt een luxe douche en wastafel. Daarnaast is er een keuken en een apart toilet op deze verdieping.

De tweede verdieping beschikt over drie slaapkamers, een berging met de cv-installatie en een tweede badkamer. Deze verdieping biedt diverse mogelijkheden voor herindeling, bijvoorbeeld als extra werk- of hobbyruimte.

De achtertuin is een oase van rust, ontworpen door een architect en omgeven door hagen en bomen. Het lager gelegen terras is de ideale plek om van lange zomeravonden te genieten. Achter in de tuin bevindt zich een carport met ruimte voor twee auto’s, bereikbaar via de Kleine Gracht.

Hoewel u in het rustige en pittoreske Hattem woont, bent u binnen korte tijd in de levendige binnenstad van Zwolle. Zowel met de auto als met de fiets is Zwolle uitstekend bereikbaar, wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt. Ook de snelweg is binnen enkele minuten bereikbaar, waardoor deze woning ideaal gelegen is voor wie rust en bereikbaarheid wil combineren.

Bijzonderheden:

– Monumentale stadsvilla uit 1855;
– Woonoppervlak van 351 m², perceelgrootte van 1.362 m²;
– Authentieke elementen, zoals ornamentenplafonds en schouwen;
– Twee badkamers en vijf slaapkamers;
– Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing;
– Fraai aangelegde tuin met carport en eigen parkeergelegenheid;
– Uitstekende bereikbaarheid van zowel Zwolle als de snelweg.

Ervaar de unieke combinatie van rust, ruimte en bereikbaarheid en plan een bezichtiging van deze prachtige stadsvilla!

  • Status
    Beschikbaar
  • Koopprijs
    1.400.000
  • Type
    Vrijstaande woning
  • Soort
    Herenhuis
  • Soort Bouw
    Bestaande bouw
  • Inhoud
    1.377 m3
  • Aantal kamers
    9
  • Aantal slaapkamers
    6
  • Woonoppervlakte
    351 m2
  • Inhoud
    1.377 m3
  • Perceeloppervlakte
    1.362 m2
  • Soorten verwarming
    CV ketel, Gaskachels, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
  • Tuintypen
    Achtertuin, Voortuin
  • Koopconditie
    k.k.
  • Aanvaarding
    In overleg

Plattegronden