Hasselt – Katoenweversgilde 12

Status
Verkocht

Woonoppervlakte
194 m2
Aantal kamers
7
Bouwjaar
2011
Perceeloppervlakte
327 m2

Ontdek de perfecte combinatie van ruimte, luxe en comfort in dit prachtige herenhuis!

Aan de oostzijde van Hasselt ligt de ruime nieuwe woonwijk ‘Om de Weede’. Een gemoedelijke, groene en waterrijke woonomgeving grenzend aan het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen en speelplekken voor kinderen. Binnen een paar minuten fietsen bereikt u diverse scholen, supermarkten en sportfaciliteiten. Bovendien ligt de historische binnenstad met zijn charmante grachten en monumentale panden op slechts tien minuten afstand. Dichtbij vindt u de A28 en met 15 minuten rijdt u naar Zwolle, Kampen en Meppel.

Het uiterlijk van deze woning uit 2011 wordt gekenmerkt door een stijlvolle architectuur met een hoge kap en een gevel van donker metselwerk gecombineerd met vergrijsde houten details. De fraaie erker aan de voorzijde zorgt voor een mooi accent en biedt extra ruimte en lichtinval. In 2023 zijn er 19 zonnepanelen geplaatst en vanuit de bouw is de woning volledig geïsoleerd.

Via de voortuin en oprit komt u bij de zij-entree. De hal zet meteen de toon met de smaakvolle zwevende eikenhouten trap en de strakke gietvloer, welke over de gehele begane grond aanwezig is. De woning is strak en netjes afgewerkt. Het gebruik van verschillende materialen in de leefruimtes draagt bij aan een eigentijds karakter. Aan de voorzijde bevindt zich de living, hier geniet u van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Bijzonder is de houten afwerking in de erker, een sfeervolle toevoeging in deze strakke ruimte. De gashaard in de woonkamer zorgt voor extra warmte en gezelligheid, samen met vloerverwarming zijn de ruimtes heerlijk comfortabel!

De keuken is afgesloten van het zitgedeelte door de zwarte taatsdeuren. De moderne witte eilandkeuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur zoals een inductiekookplaat, plafondafzuigkap, Quooker, vaatwasser (2024), koelkast, combi-oven, stoomoven en koffieautomaat. Veel bergruimte is beschikbaar dankzij de hoge kastenwand en de lades in het kook-/spoeleiland. Diegene die niet aan het koken is kan plaatsnemen aan het bargedeelte van het eiland om de kok gezelschap te houden. Verder is er ruimte voor een grote eettafel voor een groot gezelschap.

De bijkeuken is toegankelijk via de keuken en heeft een spoelbak, werkblad en aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken is de garage/berging bereikbaar.

Op de eerste verdieping vindt u de overloop met drie royale slaapkamers en een luxe en comfortabele badkamer met dubbele inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Het tweede toilet is toegankelijk via de overloop.

De tweede verdieping is voorzien van nog eens twee ruime slaapkamers en een grote berging met tevens de opstelling van de Cv-ketel. De hoge nok van ca. 3,5 meter zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel.

De royale achtertuin is toegankelijk middels de openslaande deuren vanuit de keuken en voorzien van verschillende terrassen, borders, een gazon en een trampoline. Het biedt volop mogelijkheden om hier te genieten van lange gezellige zomerdagen met het hele gezin!

Bijzonderheden:
– Zeer net en strak afgewerkt;
– gelegen in groene omgeving in de buurt van diverse voorzieningen;
– energielabel A en 19 zonnepanelen (2023);
– 5 slaapkamers;
– ruime berging/garage;
– voorzien van een waterontharder;
– vloerverwarming op begane grond.

  • Status
    Verkocht
  • Koopprijs
    595.000
  • Type
    Twee onder één kapwoning
  • Soort
    Herenhuis
  • Soort Bouw
    Bestaande bouw
  • Inhoud
    680 m3
  • Aantal kamers
    7
  • Aantal slaapkamers
    5
  • Energieklasse
    A
  • Woonoppervlakte
    194 m2
  • Inhoud
    680 m3
  • Perceeloppervlakte
    327 m2
  • Soorten verwarming
    CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
  • Tuintypen
    Achtertuin, Voortuin
  • Koopconditie
    k.k.
  • Aanvaarding
    In overleg

Plattegronden