Zwolle – Van Karnebeekstraat 67k

€ 550.000 k.k.

Woonoppervlakte
123 m2
Aantal kamers
4
Bouwjaar
1876

Ruim appartement met prachtig uitzicht, gelegen op toplocatie nabij de binnenstad van Zwolle! Op loopafstand van het station en stadscentrum ligt het historische “Het Oude Liedenhuis”. Origineel stamt het pand uit 1876. In 2007 is een kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd. Bij de renovatie is de authentieke uitstraling in tact gebleven, zoals de statige entreedeuren en het markante trappenhuis.

De riante trap in de centrale hal, met muurvullende moderne kunst, heet u welkom. Of u neemt de lift naar het appartement op de bovenste verdieping. Fijn om te kunnen kiezen. Zodra u het appartement binnenkomt wordt u verrast door de gunstige lichtinval en het feit dat u aan alle kanten uitkijkt over de gehele stad. Het is net of u op het dak van Zwolle woont!

Het woongedeelte is royaal met aan de voorzijde het eetgedeelte en aan de achterzijde het ruime zitgedeelte met sfeerhaard. En een ruim aangrenzend balkon, te bereiken via grote openslaande deuren. Behalve het uitzicht vraagt ook de enorme (bloeiende) kastanjeboom om uw aandacht. Het balkon heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Praktisch, het ligt immers gunstig qua zon.

De keuken is centraal gelegen in het appartement en is voorzien van veel kastruimte en van alle benodigde inbouwapparatuur, waaronder een dubbeldeurs Amerikaanse koel-vriescombinatie. De vijf-zone inductie kookplaat, de afzuigkap, de afwasmachine en de combimagnetron zijn allemaal van Miele. Onder het aanrecht bevindt zich een nieuwe elektrische boiler voor instant warm water. Met 5 treden komt u vanuit de keuken op de splitlevel etage. De 2 ruime karakteristieke slaapkamers bevinden zich aan beide kanten van de etage met daartussenin een derde slaap-/werkkamer en de badkamer. Aan inbouwkasten geen gebrek. De ruime badkamer heeft zowel een ligbad als een regendouche, een hangend toilet en een dubbele wastafel.

De slaapkamers geven allen toegang tot het royale tweede balkon, gelegen op het zuiden. Het balkon heeft een idyllische zithoek met pergola met Blauwe regen en afneembaar zonnescherm. Hier kunt u in alle privacy de hele dag van de zon genieten. Uniek midden in de stad!

Het gehele appartement heeft vloerverwarming en alle ruimten zijn voorzien van airco-units.

De HR combiketel is kort geleden vervangen en zeer energiezuinig. In de hal bevindt zich een separaat toilet en verder is er een ruimte voor de wasmachine en droger en een aparte berging.

Achter het pand bevindt zich nog een verrassing: de ruime, groene gemeenschappelijke tuin die door de VVE professioneel wordt onderhouden. Bij de achteringang is een grote overdekte fietsenstalling.

Alle bewoners van de appartementen zijn zelf eigenaar. De VVE is financieel gezond en heeft een goed gefundeerd meerjaren onderhoudsplan.

We heten u van harte welkom om dit sfeervolle appartement te komen bezichtigen en u te laten verrassen!

Bijzonderheden:
– Het betreft een ‘bieden vanaf’-prijs;
– karakteristiek pand;
– gunstige ligging t.o.v. de stad en het station;
– wijds uitzicht over de stad;
– luxe keuken;
– 3 slaapkamers;
– 2 zonnige balkons met zonwering;
– vloerverwarming en airconditioning;
– vloeren zijn recent vernieuwd evenals de wandafwerking;
– gemeenschappelijke tuin met fietsenstalling.

  • Status
    Verkocht
  • Koopprijs
    550.000
  • Soort Appartement
    Bovenwoning
  • Soort Bouw
    Bestaande bouw
  • Inhoud
    350 m3
  • Aantal kamers
    4
  • Aantal slaapkamers
    3
  • Energieklasse
    D
  • Woonoppervlakte
    123 m2
  • Inhoud
    350 m3
  • Soorten verwarming
    CV ketel, Vloerverwarming geheel, Gashaard
  • Tuintypen
    Geen tuin
  • Koopconditie
    k.k.
  • Aanvaarding
    In overleg

Plattegronden